PC
Knowing is not enough we should do what we know
نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 23 خرداد 1398 توسط یکتا ...YEKTA | نظرات ()


تصویر مرتبط


مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو:

آلبالو: یک کیلو
شکر: یک و نیم کیلو
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
وانیل: در صورت تمایل

زمان پخت: حدودا 45 دقیقه




طرز تهیه مربای آلبالو:

ابتدا آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.

بعد یک ظرف پیرکس یا لعاب آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می ریزیم (یا با هسته گیر یا اینکه آلبالو را بین دو انگشت شست و اشاره کمی ورز داده تا آلبالو شل شود بعد با کمی فشار هسته را از قسمتی که آلبالو سوراخ است خارج می کنیم به نحوی که آلبالو شکل اولیه خود را حفظ کند) .

درحال انجام این کار لایه ای از آلبالو که ته ظرف را بپوشاند و یک لایه شکر می پاشیم به طوری که شکر روی آلبالو را بپوشاند و دوباره یک لایه آلبالو و اینکار را ادامه داده تا شکرها و آلبالو ها لایه لایه درون ظرف را پر کند . سپس آنرا به مدت یك روز در یخچال می گذاریم تا آلبالو کاملاً آب بیندازد .

حالا آلبالوها را داخل قابلمه می ریزیم و بقیه شکری که از 1/5 کیلو اضافه آمده را نیز درون قابلمه می ریزیم (بهتر است از قابلمه ی بزرگتر استفاده کنیم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود) .
وقتی آلبالو ها جوش آمد، حرارت را متوسط كرده و مرتباً کف های بالا آمده را با یک کفگیر از سطح مربا جمع میکنیم بطوریکه تمام کفها گرفته شود.
بعد از اینكه مربا به غلظت مورد نظر رسید، زیر شعله را خاموش می کنیم و یک قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه می کنیم و می گذاریم مربا سرد شود .


تشخیص قوام آمدن مربا

مقداری از مربا را بردارید تا کمی سرد شود سپس کمی از آن را در بین دو سر انگشت خود بگیرید و انگشت ها را باز کنید حال اگر به صورت تار نخ کشیده شد مربا قوام آمده است.

اگر مربا کپک زد

ابتدا لایه کپک زده را از روی مربا جدا کنید و باقی مانده مربا را بگذارید دوباره بپزد.حال برای اینکه مربا کپک نزند در آخرین مرحله پخت یک دوم قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.

اگر مربا شکرک زد

این حالت معمولا در انواع شربت دیده می شود و هنگامی رخ می دهد که مربا و یا شربت بیش از حد جوشانده شود یا ترشی آن کم باشد.
برای رفع این مشکل، مقداری آب، کمی جوش شیرین، آبلیمو یا جوهرلیمو به شربت یا مربا اضافه کرده بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.




درباره وبلاگ


دانشجو رشته کامپیوتر(نرم افزار)هستم از خراسان ...
باانتخاب این وبلاگ خوشحالم می کنید.
امــیدوارم محتوی وبلاگ براتون مفیدوسرگرم کننده باشه ♥
افتخارمن انتقادوپیشنهادشماست ♥



The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched – they must be felt with the heart

موضوعات
آخرین مطالب
نویسندگان
آرشیو مطالب
پیوند ها
آمار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
كل مطالب : عدد
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به صاحب آن می باشد.

قالب وبلاگ